(na 10.00 kunnen we geen afspraak dezelfde dag nog garanderen)

OPGELET: hebt u COVID-verdachte symptomen (hoest, koorts, keelpijn, sinusklachten, oorpijn, kortademigheid al dan niet gepaard met druk op de borst, acuut reuk- en/of smaakverlies): neem NIET plaats in de wachtzaal, maar blijf buiten wachten tot de arts u komt halen (zelfs al bent u reeds COVID-gevaccineerd!).

Hebt u geen van deze symptomen, dan kan u plaatsnemen in de wachtzaal.

Een standaard consult is 15 minuten. Boek online of telefonisch extra tijd voor de volgende zaken:

  • Gynaecologisch onderzoek (30 minuten)
  • Pre-operatieve onderzoeken (labo, ECG, formulieren invullen) (30 minuten)
  • Psychologisch gesprek (30 minuten)
  • Heelkundige ingreep (eerst op gewone consultatie komen om duurtijd in te schatten, waarna de arts zelf voldoende tijd inboekt in de agenda) (30 minuten)
  • Zuigelingenonderzoek (30 minuten)

Gelieve zowel telefonisch als online steeds de reden van uw  afspraak te vermelden, zo houden wij de planning van de dag in het oog.

Breng bij elke consultatie steeds de e-ID, Kids-ID of ISI+ -kaart mee van de patiënt in kwestie, deze zijn nodig voor login bij talloze E-Health toepassingen.

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u maximaal gebruik te maken van de Bancontact- en Payconiq-mogelijkheden op de aanwezige betaalterminals en de cash-betalingen tot een minimum te beperken. Het toestel van Dr. Amant aanvaardt tevens contactloos betalen.