Multidisciplinaire groepspraktijk

Meer samenwerking tussen huisarts, verpleegkundige, psycholoog en andere paramedische beroepen leidt tot efficiëntere gezondheidszorg voor elk van ons!

Consultaties

Alle consultaties zijn op afspraak. U kunt zelf een afspraak maken online of bellen naar
03 435 50 90

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn tijdrovend en soms is het benodigde medisch materiaal bij u thuis niet voorhanden of is steriel werken onmogelijk. Uw huisarts beslist finaal of een huisbezoek noodzakelijk is en kan plaatsvinden. Wij leggen enkel huisbezoeken af op grondgebied Temse, Tielrode, Steendorp, Rupelmonde en Bazel. Enkel huisbezoeken telefonisch aangevraagd voor 10.00 kunnen wij nog op dezelfde dag garanderen.

De arts spreken

Er is een dagelijks telefoonmoment van 11.30 tot 12.00 en van 18.15 tot 19.00, enkel voor korte medische vragen en uitslagen van testen. Voor het uitgebreid bespreken van resultaten en verdere beleidsplanning dient u op raadpleging te komen.

TOEGANKELIJKHEID EN VEILIGHEID

Onze moderne praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een ruim functioneel andersvalidentoilet met luiertafel.
De publieke ruimtes beschikken over automatisch geregelde actieve luchtafzuiging.
Brandblussers en rookmelders zorgen voor uw en onze veiligheid, roken is strikt verboden in het hele gebouw.
De publieke delen van de praktijk (inkomsas, balie, wachtzaal en buitenparkings) staan onder permanente camerabewaking, dit zowel voor uw als onze veiligheid. De beelden worden verwerkt volgens de wet op de camerabewaking van 21 maart 2007.

Maak zelf eenvoudig uw afspraak online